Nieuwsbrief November 2022

Alweer een RTFC-Nieuwsbrief ?? Jazeker, en nu vooral met nieuws over de bestelling van de nieuwe clubkleding! Maar ook nog over enkele andere initiatieven die in de vereniging op dit moment spelen. Lees het maar eens goed door !

Heb je zelf nog iets wat je van belang vindt voor de Nieuwsbrief: laat het ons (en wel via Rob K.) weten: secretaris@rtfc-delft73.nl

Clubkleding

Dinsdagavond 1 november kan je tussen 19:00 en 20:30 in bierwinkel Hoptic aan het oosteinde 189 in Delft kleding passen. Zo kan je jouw maat vinden die je dan binnenkort kan bestellen in de webshop. Passen is belangrijk want bestelde kleding kan niet teruggestuurd worden. Aansluitend kan je dan komen borrelen in het Klooster voor de 2e RTFC-café avond. Mocht je ook deze avond niet kunnen en wel willen passen, neem dan contact op met Jasper.

De webshop is open tot eind november. De inlogcodes die jullie nodig hebben ontvangen we op korte termijn. 1 december wordt de volledige bestelling automatisch geplaatst. Ca. 8 weken later ontvangen we de kleding. De totale bestelling wordt in zijn geheel, maar wel per persoon verpakt verstuurd. Zo hoeft niet iedereen verzendkosten te betalen. Dat scheelt geld en het is ook nog eens duurzamer. Het afhaaladres wordt tegen die tijd gecommuniceerd.

Nieuws over de cursus Wegkapitein

Op zondagochtend 11 september hebben 8 enthousiaste RTFC-ers een inkijkje gekregen in Jasper’s ervaringen met de cursus Wegkapitein, die hij eerder dit jaar gevolgd had. Zoals jullie op het Cyql- Nieuws en op de RTFC-website kunnen lezen is er flink geoefend met de technische aspecten van veilig en plezierig fietsen, zowel voor leden als voor mede-weggebruikers. In sommige groepen wordt er inmiddels al flink geoefend met de kunst van het ritsen !  

Op zaterdag 25 maart 2023 komt de langverwachte officiële cursus wegkapitein, in samenwerking met TV Zoetermeer ’77. Er is plek voor 8 personen vanuit RTFC.

Ben je nieuwsgierig geworden en had je al eerder belangstelling: meld je aan op Cyql, of bij Jasper.

In Case of Emergency (ICE) functie in Cyql

De Cyql app heeft een update gehad afgelopen weekend. Daardoor is het nu mogelijk om in jouw profiel een telefoonnummer toe te voegen wat in geval van nood gebeld kan worden, een zogeheten ICE nummer. Wanneer je je aanmeldt voor een rit kunnen andere deelnemers van de rit jouw ICE nummer bekijken. Dus vul het nummer in in je profiel en meldt je dus aan voor ritten, zodat je gegevens toegankelijk worden. En vergeet niet om de nieuwste versie van Cyql te installeren.

De 2e RTFC Café-avond: 1 november

Nog even en dan rijden we onze laatste club-rit van het fietsseizoen 2022, ook al weten een flink aantal leden van geen ophouden, en bikkelen de winter door. Goed nieuws: de RTFC café-avond gaat ook gewoon door! We kunnen rustig in ons ‘burgerkloffie’ en met een drankje (en misschien wel een bitterballetje) terug- en vooruitkijken op ongetwijfeld heroïsche ritten, en over wat verder ter tafel komt. De volgende avond is op 1 november, van 20.30-22.00 uur, weer in café Het Klooster (hoek Vlamingstraat).

RTFC-Wokavond: 21 november: geef je op !

In de vorige Nieuwsbrief kondigden we het al aan: eindelijk weer een RTFC WOK-avond in Royal Palace op de Minervaweg 4-8 !! Onbeperkt eten voor 25,-, inclusief frisdrank, bier, wijn, koffie, thee en luxe dessert !

Van heel wat leden hebben we nog geen reactie gehad. Begin november moeten we gaan reserveren. Dus: als je het fietsjaar goed wilt afsluiten: GEEF JE OP !!!!! bij secretaris@rtfc-delft73.nl

Let op: de tijd is veranderd ivm. de start van het WK-voetbal: van 19.00-21.00 uur !

Als je besluit langer te blijven eten kan een kleine meerprijs in rekening gebracht worden.

We hopen velen van jullie daar te zien en met jullie het veelbewogen jaar gezellig af te sluiten.

Let Op: de komende Algemene Ledenvergadering zal plaatsvinden op maandagavond 20 februari 2023! 19.30 inloop; 20.00-max. 22.00 vergadering. Locatie: het clubhuis !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*