Team Time Trial Zuidland 27 augustus

Zaterdag 27 augustus begint om 17:00 de Team Time Trial (TTT) van Zuidland. Vorig jaar heeft RTFC ook meegedaan. Na 3 rondes voer het parcours heeft ons team een afstand van iets meer dan 17km afgelegd met een gemiddelde van 37,45 km/uur. Dat was goed voor een 28e plaats binnen 42 teams. Een mooie uitdaging om dat dit jaar te verbeteren.

Daarnaast is het leuk en leerzaam om voor te trainen. Hoe kan je energie efficiĆ«nt rijden en hoe communiceer je onderweg om een veilig en optimaal resultaat te behalen. De wedstrijd is professioneel opgezet. Een goede tijdmeting, het parcour is afgesloten voor verkeer. Waar nodig zijn hoeken en palen ‘zacht’ ingepakt en zijn kuilen en hobbels goed aangegeven. Per team rijdt er een motor voor en ook nog met publiek en een goede sfeer.

Iedereen kan mee trainen, ook als je niet mee wil doen aan de wedstrijd. Wie gaat er mee?

Er is een rit aangemaakt om je aan te melden. Thomas en Jasper zijn al van de partij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*